Service & Onderhoud

Service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom heeft R & K Installatietechniek een eigen Service- en Onderhoudsdienst. Storingen houden zich immers niet aan kantooruren! Buiten kantooruren kunt u bellen met ons storingsnummer 06-3099 3099. U spreekt de storing in op de telefoonbeantwoorder en de dienstdoende servicemonteur zal u zo spoedig mogelijk terug bellen. Onze service & onderhoudsdienst zorgt voor de nodige controles van uw systemen. Door regelmatig en goed onderhoud gaat het apparaat uiteindelijk langer mee.

Daarnaast is het is onze taak u bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe cv-ketel of ventilatiesysteem goed te adviseren. Een servicecontract voor het onderhoud behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kunnen storingen in veel gevallen worden voorkomen.

Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan kunt u erop vertrouwen dat onze servicemonteurs het probleem zo snel mogelijk vakkundig zullen proberen op te lossen. Wij begrijpen dat een kleine storing voor veel ongemak kan zorgen en we zijn u graag van dienst.